maandag 24 december 2012

Prettige kerst!


Beste mensen,

Voor iedereen, die het laatste jaar mijn blog gelezen heeft, en hopelijk dit ook het komend jaar zal doen, wil ik via deze weg de beste wensen door geven. We hebben het hier over een crisis. Nee, het zijn zware tijden, en 2013 zal ook zwaar gaan worden. Maar onthoudt: in Nederland hebben wij het nog steeds heel erg goed! Laat dat ook de boodschap voor het volgende jaar zijn; dat wij het goed houden. En ja, er komen betere tijden en wellicht dat 2013 hier weer een sterk begin van zal worden. Laten wij positief zijn en met kracht, hoop en energie het nieuwe jaar glans geven.
Maar voor het zover is wens ik iedereen nog hele prettige kerstdagen, die een ieder in de voor hem, of haar, gepaste sfeer mag doorbrengen.

Met Oud en Nieuw moet het een gezellig feest gaan worden. Geniet daar van, maar wees ook bewust met het afsteken van vuurwerk. Wat GroenLinks betreft gaat dat heel anders worden, waarmee de jaarwisseling ook veel meer een gedeeld feest gaat worden. Zover is het echter niet, maar ben je ook tegen deze vorm van vuurwerk afsteken? Kijk dan op de GroenLinks websites en geef je mening.

Hele fijne dagen!


Ernst Merhottein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten